418. odcinek "Ewa Gotuje"
Tym razem Ewa Wachowicz sięgnie po jedne z ostatnich, jesiennych zapasów i na kiszonych pomidorach ugotuje zaskakującą w smaku zupę. Pokaże również jak w pomysłowy sposób wykorzystać ziemniaki „z wczoraj” – zapiekając je z klopsikami. Natomiast na deser będzie ciasto z mrożonymi borówkami – tym razem w ramach akcji czyszczenia zamrażarki.
Polecane artykuły
Wiosna i lato to czas, w którym w sklepach i na targowiskach królują sezonowe warzywa. Nowalijki – bo to głównie o nich mowa – zachwycają nie tylko...
Młoda natka pietruszki, spożywana w formie soku na czczo, jest doskonałym środkiem na oczyszczenie organizmu i usunięcie nadmiaru wody. Bogata w wi...
To już ostatni odcinek kulinarnego programu „Ewa gotuje” w tym sezonie, dlatego tym bardziej warto towarzyszyć Ewie Wachowicz w kuchni - w sobotę,...
Chociaż ciasta z jabłkami znajdziemy w menu wielu kuchni świata, to właśnie polska szarlotka robi prawdziwą furorę wśród zagranicznych turystów. W...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
- Impreza
- Do pracy
- Śródziemnomorska
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Kasze i ryż
- Warzywa
- Nabiał
- Jogurt
- Przyprawy
- Mięta
- Dla zdrowia
Odsłon: 115
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
- Impreza
- Do pracy
- Amerykańska
- Polska
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Buliony
- Makaron
- Warzywa
- Papryka
- Mleko
- Przyprawy
- Curry
- Makarony
- Makaronowe
- Dla zdrowia
Odsłon: 1769
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 64
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4869