Sezon na truskawki

440. odcinek Ewa Gotuje: zupa fasolowa, paprykarz i keks

440. odcinek kulinarnego programu Ewa Gotuje, prowadząca rozpoczęła od ubrania choinki. Po udekorowaniu drzewka zaprosiła widzów do gotowania świątecznych potraw. Przygotowała aromatyczną zupę fasolową z dodatkiem suszonych śliwek, paprykarz z karpia oraz dwukolorowy keks świąteczny. Poznaj przepisy na te pyszne dania!

Polecane artykuły

Informacje 10 przepisów na ładne ciasta. Goście będą nimi zachwyceni już przed spróbowaniem

Niezależnie od tego, jakie słodkości planujesz upiec w najbliższym czasie, warto zadbać o to, żeby nie tylko pysznie smakowały, ale też pięknie wyg...

28
Informacje Jak zrobić dobre ciasto drożdżowe? Pięknie wyrośnie, będzie delikatne w smaku i bardzo puszyste

Choć fanów ciasta drożdżowego jest wielu, to jego przyrządzanie może przysporzyć wielu problemów, dlatego uznawane jest za skomplikowane. Z właściw...

15
Informacje Ciasto, które warto znać. Fale Dunaju, czyli popisowy deser gospodyń z PRL-u

Ciasto Fale Dunaju było kiedyś obowiązkową pozycją w menu rodzinnych spotkań i prywatek. Obecnie pamięć o nim wydaje się zanikać. Niesłusznie, gdyż...

24
Informacje Jak zrobić idealną kruszonkę do ciast i deserów? Podpowiadamy

Trudno znaleźć osobę, która nie lubiłaby ciast z kruszonką. Ten uniwersalny składnik jest idealnym uzupełnieniem ciast i deserów. Jak ją zrobić, ab...

20

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
1