467. odcinek programu Ewa Gotuje

W 467. odcinku programu „Ewa Gotuje" widzowie poznali przepisy na dwie uniwersalne przekąski imprezowe. Na danie główne Ewa Wachowicz podała kapsalony holenderskie, czyli domowe frytki z mięsem i sałatką. Deser zaskoczył - było to nietypowe brownie, bo prosto z patelni. Szybkie, czekoladowe ciasto to prawdziwy hit!

Polecane artykuły

Informacje Warzywa w tej postaci mają najwięcej witamin i minerałów. Jedz je codziennie

W sklepach znajdziemy wiele rodzajów kiełków, najczęściej spotkać można te z rzodkiewki, słonecznika, brokułów, czy lucerny. Kryją w sobie moc wita...

1
Informacje Szparagi na 10 sposobów. Pieczone, gotowane, w sosach - najlepsze przepisy

Szparagi to warzywa cenione nie tylko za wyjątkowy smak, ale również bogactwo substancji odżywczych i mnogość zastosowań w kuchni. Możesz przyrządz...

1
Informacje Szczaw – ulubione warzywo naszych babć. Co można z niego zrobić?

Dla jednych szczaw to zwykły chwast, dla innych – smaczne i bardzo zdrowe warzywo. Pomaga przy obrzękach i dolegliwościach układu pokarmowego, spow...

2
Informacje Młoda kapusta z koperkiem Ewy Wachowicz. Jeden składnik robi robotę

Młode, wiosenne warzywa są zazwyczaj najsmaczniejsze, często kryje się w nich również więcej składników odżywczych. Podobnie jest w przypadku młode...

5

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

wszystkie
10
30 min
20
30 min
2
30 min
3