Ewa gotuje: Sałatka na start, żeberka na obiad i pyszna tarta na deser
W kolejnym odcinku programu kulinarnego Ewa Wachowicz podzieliła się kolejnymi inspiracjami. Na początku przygotowała tradycyjną sałatkę szwajcarską. Na danie główne zrobiła żeberka w sosie pieprzowym, po których poleciła świetny sposób na pikle śliwkowe. Natomiast na deser upiekła tartę z białą czekoladą i owocami leśnymi. Przekonaj się, jak je zrobić.
Polecane artykuły
Wiosna i lato to czas, w którym w sklepach i na targowiskach królują sezonowe warzywa. Nowalijki – bo to głównie o nich mowa – zachwycają nie tylko...
Młoda natka pietruszki, spożywana w formie soku na czczo, jest doskonałym środkiem na oczyszczenie organizmu i usunięcie nadmiaru wody. Bogata w wi...
To już ostatni odcinek kulinarnego programu „Ewa gotuje” w tym sezonie, dlatego tym bardziej warto towarzyszyć Ewie Wachowicz w kuchni - w sobotę,...
Chociaż ciasta z jabłkami znajdziemy w menu wielu kuchni świata, to właśnie polska szarlotka robi prawdziwą furorę wśród zagranicznych turystów. W...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 5134
Przepis dnia
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Do pracy
- Śródziemnomorska
- Bez cukru
- Warzywa
- Owoce
- Nabiał
- Jogurt
- Ryby
- Owoce morza
- Krewetki
- Kalmary
- Przyprawy
- Czosnek
- Kanapki
- Bułki
Odsłon: 198
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
- Impreza
- Do pracy
- Śródziemnomorska
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Kasze i ryż
- Warzywa
- Nabiał
- Jogurt
- Przyprawy
- Mięta
- Dla zdrowia
Odsłon: 145
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
- Impreza
- Do pracy
- Amerykańska
- Polska
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Buliony
- Makaron
- Warzywa
- Papryka
- Mleko
- Przyprawy
- Curry
- Makarony
- Makaronowe
- Dla zdrowia
Odsłon: 1820