Sezon na truskawki

Za co warto nas lubić?

Jest nas ponad półtora tysiąca. Lubimy gotować i lubimy spędzać ze sobą czas. Dołączycie?

Fot. 123RF/Picsel

Naprawdę warto polubić smakerowy profil na Facebooku!

 

Wiele osób zaczyna swój dzień od sprawdzenia Facebooka. Lubimy wiedzieć co dzieje się u naszych znajomych, lubimy też wiedzieć co nowego w naszych ulubionych serwisach. Także Smaker ma swój profil na Facebooku - tzw. fan-page. Co w praktyce oznacza polubienie naszego profilu?

 

Danie dnia
Codziennie w serwisie wyróżniamy jedno danie - naszym zdaniem najciekawsza, najsmaczniejsze i najlepiej opisane. Wchodząc na swojego Facebooka i lubiąc Smakera - zobaczycie czyj przepis został wyróżniony. Na razie publikujemy tylko niektóre przepisy dnia, chcecie więcej - piszcie smiało!

 

Dodatkowe dania
Na naszym profilu polecamy także inne dania. Wygląda to mniej więcej tak, że siedzimy w redakcji, patrzymy za okno i myślimy na co sami mielibyśmy ochotę - potem szukamy czegoś w Smakerze i polecamy. A najbardziej cieszymy się gdy komentujecie nasze propozycje...

 

Artykuły
Każdy nowy artykuł trafia także na nasz profil. Skoro już się napracowaliśmy nad wyborem tematu, napisaniem tekstu i dobraniem odpowiednich przepisów to chcemy, by nasze słowo dotarło do jak największej ilości czytelników. Dlatego liczymy, że będziecie polecać nasze teksty swoim znajomym...

 

Tematy specjalne - wydarzenia
Znacie doskonale tematy specjalne - 4 teksty poświęcone jednemu zagadnieniu. Na naszym fan-page'u tworzymy towarzyszące tematom specjalnym wydarzenia. Każdy kto weźmie udział w wydarzeniu dostanie od nas dodatkowe porady, artykuły, przepisy, a czasem i małe upominki.

 

Ciekawostki
Nie wszystko możemy opublikować w serwisie - a czasem znajdujemy intersujące zdjęcia, śmieszne ciekawostki czy przydatne porady. To wszystko trafia na nasz profil.

 

Konkursy
Opłaca się nas lubić! Najlepiej wiedzą o tym Ci, którzy wygrywają nasze facebookowe konkursy. Czasem rozdajemy smycze, czasem kubki, innym razem książki...

 

Wy

Wreszcie rzecz najważniejsza - Wasza obecność! Na Smakerze możecie dodawać jedynie przepisy oraz wypowiadać się na forum. Na fan-page'u możecie dzielić się z nami i innymi smakerowiczowami dowolnymi treściami. No prawie dowolnymi - zakładamy jednak, że każdy z Was wie, że chodzi o kuchnię.
Warto nas lubić? Pewnie, że warto. Spotkajmy się na Facebooku! Kliknij!

BR

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne Kluski kładzione

Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...

Odsłon: 89

15 min
1

Polecane artykuły

Informacje Ciasta na lato. Tych przepisów nie powstydzi się najlepsza gospodyni

Lato to czas, kiedy chętnie sięgamy po lekkie, owocowe desery. Przepisy na ciasta, które wam zaproponujemy, z pewnością zachwycą zarówno domowników...

3
Informacje 10 przepisów na ładne ciasta. Goście będą nimi zachwyceni już przed spróbowaniem

Niezależnie od tego, jakie słodkości planujesz upiec w najbliższym czasie, warto zadbać o to, żeby nie tylko pysznie smakowały, ale też pięknie wyg...

30
Informacje Jak zrobić dobre ciasto drożdżowe? Pięknie wyrośnie, będzie delikatne w smaku i bardzo puszyste

Choć fanów ciasta drożdżowego jest wielu, to jego przyrządzanie może przysporzyć wielu problemów, dlatego uznawane jest za skomplikowane. Z właściw...

20
Informacje Ciasto, które warto znać. Fale Dunaju, czyli popisowy deser gospodyń z PRL-u

Ciasto Fale Dunaju było kiedyś obowiązkową pozycją w menu rodzinnych spotkań i prywatek. Obecnie pamięć o nim wydaje się zanikać. Niesłusznie, gdyż...

25