Ewa_Gotuje

Sponsorowane

Rozstrzygnięcie plebiscytu: Uczta Smaków - kuchnie świata

Konkurs na zagraniczne kuchnie dobiegł końca. Tym razem poprosiliśmy użytkowników o dodawanie przepisów na specjały z różnych zakątków świata. Spośród setek zgłoszeń wyłoniliśmy listę laureatów, do których powędrują atrakcyjne nagrody.

Fot. materiały promocyjne partnera

W lutym razem z firmą Sokołów zachęciliśmy naszych użytkowników do dzielenia się przepisami na dania, desery, napoje, przekąski i zupy z różnych kuchni świata

Spośród setek zgłoszeń, jakie do nas napłynęły, wybraliśmy pięć najciekawszych przepisów, a autorów postanowiliśmy nagrodzić - 1000 zł dla zwycięzcy, 500 zł dla uczestników zajmujących drugie i trzecie miejsce na podium oraz 250 zł dla czwartej i piątej pozycji.

Daliśmy szansę również użytkownikom w ocenianiu przepisów. W plebiscycie przyznaliśmy nagrodę publiczności - 500 zł. Nagroda została przyznana uczestnikowi wybranemu przez jury spośród 10 osób, które zdobyły największą liczbę głosów internautów. 

To jednak nie koniec niespodzianek! Osoby oddające głosy w plebiscycie, które podały najciekawsze odpowiedzi na pytanie konkursowe, miały szansę zawalczyć o jedną z dziesięciu nagród rzeczowych.

Wyniki plebiscytu zostały opublikowane na stronie: Uczta Smaków - kuchnie świata

Uczta Smaków – Kuchnie świata

Plebiscyt zakończony

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Sałatki Sałatka z burakiem

Warzywa stanowią doskonały dodatek do naszych potraw. Podawane na różne sposo...

Odsłon: 125

30 min
1
15 min
3
Zupy Pomidorowa dla maturzysty

...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...

Odsłon: 880

15 min
16

Polecane artykuły

Ewa gotuje Szybka i smaczna kuchnia Ewy Wachowicz

W kolejnym odcinku kultowego już programu „Ewa Gotuje”, aktorka Małgosia Socha, pod okiem prowadzącej, przygotowała szybkie i niezwykle smaczne pot...

2
Informacje Musztardowiec – zdrowe liście nie tylko na sałatki

Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...

0
Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

1
Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

0