Ewa_Gotuje

Sponsorowane

Rozstrzygnięcie plebiscytu: Uczta Smaków - kulinarne hity z dawnych lat

We współpracy z firmą Sokołów w październiku przygotowaliśmy kolejną edycję plebiscytu. Tym razem poprosiliśmy naszych użytkowników o podzielenie się ich sprawdzonym przepisem na danie, które święciło triumfy za dawnych lat. Spośród setek zgłoszeń wyłoniliśmy listę laureatów, do których powędrują atrakcyjne nagrody.

123RF/Picsel

W październiku razem z firmą Sokołów zachęciliśmy naszych użytkowników do dzielenia się przepisami na dania oraz przekąski, sałatki lub desery, które przypominają im smak dzieciństwa

Spośród zgłoszeń, jakie do nas napłynęły, wybraliśmy pięć najciekawszych przepisów, a autorów postanowiliśmy nagrodzić - 1000 zł dla zwycięzcy, 500 zł dla uczestników zajmujących drugie i trzecie miejsce na podium oraz 250 zł dla czwartej i piątej pozycji.

Daliśmy szansę również użytkownikom w ocenianiu przepisów. W plebiscycie przyznaliśmy nagrodę publiczności - 500 zł dla autora przepisu, który uzyskał największą liczbę głosów.

To jednak nie koniec niespodzianek! Osoby oddające głosy w plebiscycie, które podały najciekawsze odpowiedzi na pytanie konkursowe, miały szansę zawalczyć o jedną z dziesięciu nagród rzeczowych.

Wyniki plebiscytu zostały opublikowane na stronie: Uczta Smaków - kulinarne hity z dawnych lat

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Zupy Pomidorowa dla maturzysty

...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...

Odsłon: 917

15 min
17
Wędliny Salceson wieprzowy z golonki.

Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo polecam zrobić taki...

Odsłon: 1265

>60 min
9

Polecane artykuły

Ewa gotuje Szybka i smaczna kuchnia Ewy Wachowicz

W kolejnym odcinku kultowego już programu „Ewa Gotuje”, aktorka Małgosia Socha, pod okiem prowadzącej, przygotowała szybkie i niezwykle smaczne pot...

2
Informacje Musztardowiec – zdrowe liście nie tylko na sałatki

Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...

0
Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

1
Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

0