Kuchnia polska dzień po dniu Małgorzaty Caprari składa się z 12 tomów, odpowiadających kolejnym miesiącom. W każdym z nich znajdą Państwo przepisy na smakowite obiady i kolacje z uwzględnieniem dostępnych w danym miesiącu produktów - sezonowych warzyw i owoców.
Kuchnia polska dzień po dniu
Autorka proponuje tradycyjne polskie potrawy w nowoczesnym - lekkim i zdrowym wydaniu. Każda pozycja z serii zawiera liczne kolorowe ilustracje prezentujące potrawy oraz sposób ich wykonania.
REKLAMA
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Desery
Prosty deser z galaretką i owocami
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 45
3
Dania główne
Frittata ziemniaczana ze szparagami
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
- Impreza
- Śródziemnomorska
- Bez glutenu
- Warzywa
- Ziemniaki
- Szparagi
- Nabiał
- Jajka
- Mięso
- Przyprawy
- Bazylia
- Szynki
- Jajka
Odsłon: 35
4
Sałatki
Zielona surówka z młodej kapusty – sałatka do obiadu lub na grilla
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 20
0
Przepis dnia
Przekąski
Chrupiące kanapki z kalmarami i krewetkami
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Do pracy
- Śródziemnomorska
- Bez cukru
- Warzywa
- Owoce
- Nabiał
- Jogurt
- Ryby
- Owoce morza
- Krewetki
- Kalmary
- Przyprawy
- Czosnek
- Kanapki
- Bułki
Odsłon: 204
21
REKLAMA