Kuchnia polska dzień po dniu Małgorzaty Caprari składa się z 12 tomów, odpowiadających kolejnym miesiącom. W każdym z nich znajdą Państwo przepisy na smakowite obiady i kolacje z uwzględnieniem dostępnych w danym miesiącu produktów - sezonowych warzyw i owoców. Autorka proponuje tradycyjne polskie potrawy w nowoczesnym - lekkim i zdrowym wydaniu. Każda pozycja z serii zawiera liczne kolorowe ilustracje prezentujące potrawy oraz sposób ich wykonania.
Kuchnia polska dzień po dniu
W maju młodniejemy! Wszystko wokół jest świeże i to, co na talerzu smakuje podwójnie. Świat nabiera barw, a my apetytu na wiosenne dania pełne warzyw. Kusi młoda marchewka, kalarepka, rzodkiewki i sałata. Za chwilę pojawią się pierwsze truskawki, coraz cieplejsze wieczory skłaniają nas do grillowania. Więcej słońca, więcej radości i kolorów na talerzu.
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 832
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Polska
- Bez laktozy
- Dietetyczne
- Warzywa
- Nabiał
- Mięso
- Kurczak
- Indyk
- Przyprawy
- Czosnek
- Majeranek
- Pierogi
Odsłon: 106
Bardzo pożywne i smaczne danie jednogarnkowe,które urzeknie każdego . Polecan...
Odsłon: 12059
Jeśli jesteś fanem kuchni włoskiej, lubisz eksperymentować ze smakami i nie z...
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Pomidorowa
- Makaron
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Grzyby
- Przyprawy
- Bazylia
- Czosnek
- Oregano
- Tymianek
- Makarony
- Makaronowe
- Jajka
Odsłon: 1269
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 62
Bardzo zdrowy smaczny i aromatyczny syrop z kwiatów czarnego bzu.
Odsłon: 57