Polska premiera światowego bestsellera "Upiecz to!"

Książka "Upiecz to!" stanowi odpowiedź na kuchenne potrzeby zabieganych millenialsów, którzy chcą gotować szybko, zdrowo, pysznie i pięknie.

Źródło: Informacja prasowa

Boisz się eksperymentowania w kuchni? W twoich szafkach zalegają napoczęte produkty? A może jesteś prawdziwym "foodie" - ale takim cierpiącym na chroniczny brak czasu? Jeśli odpowiedziałeś „tak" na którekolwiek z powyższych pytań, dobrze trafiłeś - "Upiecz to!" gwarantuje sukces niezależnie od twoich umiejętności kulinarnych.

Te dania praktycznie robią się same!
Czas przygotowania: Zaledwie kilkanaście minut, resztę pracy wykona za ciebie piekarnik!
Przybory kuchenne: Naczynie żaroodporne, deska do krojenia, nóż.

Składniki: Do wyboru, do koloru - książka zawiera ponad 70 przepisów oraz pomysłowe tabele z propozycjami łączenia składników, dzięki którym wyczarujesz istne niebo w gębie. W gruncie rzeczy wystarczą te produkty, które masz pod ręką!
Przygotowanie: Proste, pyszne, bezstresowe!

Uwagi: Przepisy są porażkoodporne - po prostu nie da się ich zepsuć! Nie nastawiaj się na godziny spędzone w kuchni, jedzenie robi się samo. Procesowi przygotowania sprosta największy kuchenny amator, a efekt końcowy zachwyci nawet kucharza z gwiazdką Michelin!

Rukmini Iyer, bestsellerowa autorka książek kucharskich, na co dzień jest uznaną stylistką jedzenia w UK. „Upiecz to!" napisała z myślą o samej sobie. Kiedy po całym dniu pracy z wyszukanymi kompozycjami kulinarnymi wracała do domu, nie marzyła o niczym innym, niż o zrelaksowaniu się na kanapie z dobrą książką i kieliszkiem wina w dłoni, podczas gdy piekarnik robi za nią całą robotę...Od tamtej pory już ponad MILION ludzi nawróciło się na porażkoodporną kuchnię.

Premiera: 29.09.21
Liczba stron: 240
Wydawnictwo Znak Literanova

Źródło: Informacja prasowa

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

30 min
24
30 min
0
Dania główne Żeberka w sosie

Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...

Odsłon: 95

30 min
2
30 min
4

Polecane artykuły

Informacje Dawniej mówiono na niego kozia stópka. Ocet z tej rośliny działa przeciwzapalnie i przeciwreumatycznie

Podczas spaceru po lesie możesz natrafić na wiele ciekawych roślin, które swoje zastosowanie mają zarówno w kuchni, jak i ziołolecznictwie. Dziś pr...

0
Ewa gotuje Szybka i smaczna kuchnia Ewy Wachowicz

W kolejnym odcinku kultowego już programu „Ewa Gotuje”, aktorka Małgosia Socha, pod okiem prowadzącej, przygotowała szybkie i niezwykle smaczne pot...

3
Informacje Musztardowiec – zdrowe liście nie tylko na sałatki

Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...

1
Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

2