Premiera książki Marka Bardadyna "Wegański detoks"

Już 23 marca do księgarń trafi nowa książka dra Marka Bardadyna „Wegański detoks” . „Wbrew pozorom pandemia to sprzyjający czas, by wprowadzić zdrowe nawyki żywieniowe” – mówi jej autor zachęcając do podjęcia wyzwania. Płynna dieta strukturalna to szybkie odchudzanie, wzmocnienie odporności oraz oczyszczenie i regeneracja.

Źródło: Informacja prasowa

Doktor Marek Bardadyn, twórca znanej ze skuteczności diety strukturalnej, tym razem zachęca czytelników do przeprowadzenia płynnego detoksu.

Wegański detoks zawiera niezwykle prostą w zastosowaniu kurację w całości opartą na produktach roślinnych, która pomaga szybko i skutecznie oczyścić ciało i umysł, wzmacnia odporność i uruchamia naturalne procesy samoleczenia organizmu. Mając do dyspozycji zestaw opartych na zasadach diety strukturalnej przepisów na cały tydzień, łatwo przeprowadzić ten detoks samodzielnie. Kaloryczność tej bogatej w składniki odżywcze, świetnie zbilansowanej kuracji wynosi zaledwie 900 kcal, czyli na pograniczu postu. Mimo to starannie dobrane produkty gwarantują, że jest ona bezpieczna, a płynna forma zapewnia wytchnienie nadmiernie obciążonemu układowi trawiennemu, skutecznie reguluje metabolizm i masę ciała, usuwa nadmiar toksyn z organizmu, a przy okazji pozwala odzyskać naturalną równowagę psychofizyczną.

Doktor Marek Bardadyn jest ekspertem w dziedzinie odżywiania i zdrowego stylu życia, twórcą diety strukturalnej zaprezentowanej w takich bestsellerach, jak Kody młodości, Odchudzająca książka kucharska, Odchudzanie weekendowe czy Dietetyczne przepisy.

 

Źródło: Informacja prasowa

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

30 min
21
Ciasta Kremówka

Dwa płaty ciasta francuskiego przełożone dwoma kremami: budyniowym i śmietank...

Odsłon: 9589

60 min
15
Zupy zupa szczawiowa

..zupa szczawiowa najlepsza ze szczawiu prosto z ogrodu; więc przed koszeniem...

Odsłon: 143

15 min
9

Polecane artykuły

Ewa gotuje Szybka i smaczna kuchnia Ewy Wachowicz

W kolejnym odcinku kultowego już programu „Ewa Gotuje”, aktorka Małgosia Socha, pod okiem prowadzącej, przygotowała szybkie i niezwykle smaczne pot...

2
Informacje Musztardowiec – zdrowe liście nie tylko na sałatki

Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...

1
Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

1
Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

0