Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna babka na świąteczny stół
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 88
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 87
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5528
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 668
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 88
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 87
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5528
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 668
Składniki
Jajka ubij na puszystą masę z cukrem i szczyptą soli, dodaj olej, jogurt, wymieszaj, następnie mąkę przesianą z proszkiem i cappuccino. Formę na babkę z kominem posmaruj masłem i posyp bułką tartą. Przelej babkę.
Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180 st. Piec około 35 minut lub do suchego patyczka.
Babkę po upieczeniu posyp cukrem pudrem lub możesz polać polewą czekoladową.
Babkę możesz również upiec w keksówce.