Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna babka dla miłośników kokosu
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 149
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 83
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 180
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 27
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 42
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 149
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 83
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 180
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 27
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 42
Składniki
Piec około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st.
Czekoladę rozpuść w kąpieli wodnej ze śmietaną i polej wystudzoną babkę, wierzch posyp wiórkami kokosowymi.
Jajka ubij z cukrem na puszystą masę dodaj olej i mleko, następnie mąkę przesianą z proszkiem i kakao, na koniec dodaj wiórki kokosowe i wymieszaj.