Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna babka na oleju która zawsze się udaje.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1530
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1530
Składniki
Jajka ubij na puszystą masę z cukrem, dodaj olej oraz przesianą mąkę z proszkiem i budyniem, na koniec dodaj pastę lub ekstrakt waniliowy. Formę na babkę z kominem posypuj masłem i posyp bułką tartą. Wlej babkę i wstaw do piekarnika nagrzanego do 180 st. Piec około 35 lub do suchego patyczka. Po upieczeniu posyp cukrem pudrem.