Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mogę jeść je na śniadanie, obiad, podwieczorek i kolację.
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 75
Cukinia faszerowana mielonym mięsem wieprzowym plus rozpływający się ser i id...
Odsłon: 40
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 75
Cukinia faszerowana mielonym mięsem wieprzowym plus rozpływający się ser i id...
Odsłon: 40
Składniki
Mleko wymieszać z jajkiem, kakao, cukrem pudrem i lekko zmielonymi wiórkami koksowymi. Dodać mąkę, szczyptę soli dokładnie wymieszać i odstawić na 5-10 minut. Banany obrać i pokroić na 3-4 części. Rozgrzać olej. Cząstki banana zanurzyć w cieście i smażyć na rozgrzanym oleju z dwóch stron. Usmażone przełożyć na papierowy ręcznik. Gotowe oprószyć cukrem pudrem.