Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobrze wszystkim znany smak dzieciństwa,błyskawiczny w wykonaniu i pyszny.
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 15
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 21
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 29
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4426
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 185
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 15
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 21
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 29
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4426
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 185
Składniki
W garnuszku roztapiamy margarynę z cukrem i mlekiem. W misce mieszamy mleko w proszku z kakao, dodajemy bardzo ciepłą roztopioną margarynę. Mieszamy aż do uzyskania jednolitej konsystencji. Dodajemy pokruszone herbatniki i bakalie, tyle ile się zmieści, według uznania.