Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladowy blok z dodatkiem pierników i herbatników. Przysmak z dzieciństwa
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 105
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 515
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1512
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 105
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 515
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1512
Składniki
Keksówkę wyłożyć folią spożywczą. Do garnka włożyć masło i cukier, wlać wodę - wstawić na ogień i mieszając od czasu do czasu czekać aż składniki się rozpuszczą. Dodać kakao - rozmieszać dobrze, najlepiej za pomocą trzepaczki, następnie dodać mleko i całość dobrze wymieszać. Ciastka pokruszyć i dodać do masy. Wylać do keksówki i wstawić do lodówki na minimum 2 godziny a najlepiej na noc. Blok podawać pokrojony w plastry.