Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to pomysł, jak wykorzystać wiórki kokosowe po przygotowaniu mleczka kokosowego. Ciasteczka są mięciutkie i co ważne bez grama cukru.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 854
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 104
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 180
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 854
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 104
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 180
Składniki
Banany blendujemy, dodajemy wiórki kokosowe i dokładnie mieszamy.
Formujemy okrągłe, płaskie ciasteczka o średnicy około 5 cm i układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Ciasteczka wstawiamy do nagrzanego do 180°C piekarnika na 25 minut. Takie ciastka, bez wahania można spakować dzieciom do tornistra :) Smacznego