Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ciasto chałwowe"
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 110
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1760
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 62
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4814
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 110
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1760
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 62
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4814
Składniki
Krem: zagotuj mleko z masłem i cukrem waniliowym. Wsyp kaszę i gotuj, aż zgęstnieje. Dodaj pokruszoną chałwę, wiórki, wymieszaj.
Na folii ułóż 2 rzędy po 5 herbatników. Polej ciepłym kremem, ułóż herbatniki. Pokryj resztą kremu i herbatnikami. Zagotuj polewy, polej ciasto, posyp wiórkami.
Porcje 15, Przygot. 40 min, Cena 1,30 zł, Kalorie 380Źródło: Bella Relaks