Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5946
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 89
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 60
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5946
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 89
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 60
Składniki
Ugotować budynie zgodnie z przepisem na opakowaniu, ale w podanej ilości mleka i ostudzić.Masło utrzeć na puch.Ucierać dodając po 1 łyżce budyniu.Ucierać aż masa będzie gładka.
Galaretki rozpuścić w 2,5 szklanki wody i odstawić do stężenia.Na biszkopt nałożyć krem. posypać bakaliami i czekoladą.Ciasto zalać tężejącą galaretką.Zanim zastygnie poukładać biszkopty jeden obok drugiego.gotowe ciasto polać polewą.
Przepis znalazłam gdzieś na necie, ale go wypróbowałam.