Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i szybkie ciasto o smaku kajmakowo-porzeczkowym bez pieczenia idealne na różne okazje i przyjęcia.
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 57
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 55
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 56
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 57
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 55
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 56
Składniki
Blaszkę o wymiarach 20x30 wyłóż folią spożywczą. Miękkie masło utrzyj na puszystą masę dodaj masę kajmakową. Utrzyj puszysty krem.
Na dno blachy wyłóż warstwę krakersów, posmaruj je dżem z czarnej porzeczki następnie część masy kajmakowej.
Kolejną warstwę krakersów, dżem z czarnej porzeczki, masę kajmakową. Układaj do wyczerpania składników. Wierzch posyp pokruszonymi krakersami.
Ciasto wstaw do lodówki najlepiej na całą noc. Smacznego.