Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo proste tanie i szybkie! a przy tym jakie smaczne!!!
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 849
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 91
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 153
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2646
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 2185
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 849
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 91
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 153
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2646
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 2185
Składniki
Zetrzec marchewki na tartce z malymi oczkami i odlozyc na koniec.
Ubic jajka z cukrem przez chwile. po czym dodac olej (lub maslo ostudzone) po chwili wsypac make zmieszana z proszkiem do pieczenia, szczypte soli i cukier waniliowy lub sok z cytryny.
Nastepnie wrzucamy starta wczesniej marchew. mieszamy mikserem przez chwile az do uzyskania jesnolitego ciasta. przelewamy na tortownice wysmarowana maslem i obsypana maka. Piec w 190°-200° przez 50 min (PIEKARNIK WENTYLOWANY)