Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest bardzo łatwe ciasto do zrobienia. Chyba już łatwiej się nie da. Poza tym pychota.
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4412
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 16
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 373
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 43
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4412
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 16
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 373
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 43
Składniki
Wszystkie sypkie składniki dokładnie razem wymieszać. Połowę mieszanki wsypać do tortownicy ( średnica 20 cm ) wysmarowanej masłem. Poukładać ciasno truskawki. Truskawki wcześniej oczyścić, umyć, pozbawić szypułek. Na truskawki wysypać pozostałą mieszankę. Na wierzchu poukładać masło pokrojone na małe kawałki. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 50 min. Po upieczeniu ciasto wystudzić, kroić, zajadać. Można oprószyć cukrem pudrem. Smacznego