Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto wyszło delikatne jak puch,niebo dla podniebienia,serdecznie polecam:)
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 38
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 39
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2714
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 1136
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 38
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 39
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2714
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 1136
Składniki
Na blaszce 24/36 cm wyłożonej folią aluminiową ułożyć pierwszą warstwę herbatników. Serki przełożyć do miski,dodać cukier,skórkę z cytryny oraz sok. Śmietanki iubić na sztywno pod koniec dodać śmietan-fixy. Dać do serków i zmiksować. Obrane kiwi pokroić w plasterki. Na warstwę herbatników wyłożyć krem ,rozsmarować na wierzchu ułożyć kiwi i przykryć drugą warstwą herbatników. Powtórzyć czynność zostawiając krem na ostatnią warstwę . Ostatnia warstwa to sam krem bez kiwi przykryty tężejącą galaretką.
Ciasto dać do lodówki najlepiej na noc,wtedy herbatniki zmiękną ,a ciasto przejdzie aromatem kiwi.
Smacznego życzę!