Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i smaczne ciasto z owocami na jogurcie naturalnym.
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 25
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 24
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2691
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 1130
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 25
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 24
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2691
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 1130
Składniki
Przygotowanie kruszonki Mąkę , cukier puder oraz masło razem mieszamy i robimy małe grudki, odstawiamy do schłodzenia.
Jajka wraz z cukrem i cukrem wanilinowym ubijamy na puszystą pianę (na wysokich obrotach). Następnie dodajemy stopione przestudzone stopione masło, jogurt naturalny oraz małymi partiami mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia(zmniejszamy obroty aby nie chlapało). Gotowe ciasto wykładamy do formy układamy owoce i posypujemy schłodzona kruszonką. Pieczemy w temp. 180 stopni przez ok 40-45 minut.