Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 42
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 41
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2718
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 1138
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 42
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 41
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2718
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 1138
Składniki
na biszkopt ubić białka z cukrem dodać żółtka, mąkę, proszek do pieczenia upiec biszkopt wierzch biszkoptu odciąć(o grubości centymetrowej) posmarować dżemem porzeczkowym zwinąć w roladę pokroić w centymetrowe paski
2 szklanki mleka zagotować z cukrem do jednej szklanki wsypać budyń i łyżkę mąki ziemniaczanej ugotować budyń do gorącego wsypać 2 galaretki żółte dobrze wymieszać jak wystygnie dodać margarynę i utrzeć na na gładką masę wyłożyć masę na biszkopt poukładać na masie pociętą roladę zalać tężejącą galaretką porzeczkową można dać dwie wtedy będzie wyższy i SMACZNEGO