Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 83
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 53
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 209
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 83
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 53
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 209
Składniki
Wodę,margarynę i sól zagotować.Wsypać mąkę, wymieszać.Gdy masa ostygnie dodać jajka, wymieszać,podzielić na 2 części wyłożyć w równych blaszkach.Piec około 20 minut w temperaturze 190'C.Na mleku z cukrem waniliowym ugotować budyń.Margarynę utrzeć z cukrem pudrem.Dodawać po łyżce budyniu.Krem wyłożyć na spód ciasta przykryć drugą połową.Posypać cukrem pudrem.