Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsze ciasto na świecie:) Makaronikowe - alternatywa mazurka;)
Prawdziwy żur jest gęsty, kwaśny i wyrazisty w smaku. Jest to bardzo zdrowa...
Odsłon: 70
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 177
Prawdziwy żur jest gęsty, kwaśny i wyrazisty w smaku. Jest to bardzo zdrowa...
Odsłon: 70
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 177
Składniki
Dobrze wymieszać białka z cukrem, dodać wiórki, posiekane orzechy. Wstawić do piekarnika 140 st.C (130 st.C termoobieg) na jakies 20 minut, aż ciasto się lekko zarumieni. W międzyczasie zmiksować na krem obrany miąższ mango, mascarpone i sok z limonki. Wyłożyc go na ostudzone ciasto. Na wierzchu ułożyć kompozycję z dowolnych owoców.
Przed podaniem schłodzić w lodówce. Smacznego:)