Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Waniliowe mini serniczki na ciasteczkowym spodzie..... Z podanych składników wychodzi 8 serniczków.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1713
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 237
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1713
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 237
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Składniki
Herbatniki pokruszyć blenderem, dodać roztopione masło, wymieszać.
Serki homogenizowane, jajko, proszek budyniowy i cukier puder zmiksować (tylko do połączenia składników).
Formę do muffinek wyłożyć papilotkami. Na dno każdej z nich wsypać łyżkę pokruszonych herbatników, dobrze docisnąć. Na masę ciasteczkową wyłożyć dwie spore łyżki masy serowej. Na wierzchu ułożyć maliny.
Piekarnik rozgrzać do 170 stopni. Serniczki piec przez około 25 minut. Ostudzić, schłodzić w lodówce przez kilka godzin.