Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostało mi pół puszki masy makowej i wyszło mrowisko-szybki i pyszny placek.
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 30
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4536
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 381
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 54
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 30
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4536
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 381
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 54
Składniki
Białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier i żółtka wymieszać. Do masy makowej dać mąkę, bułkę tartą i orzechy, połączyć z jajkami i delikatnie wymieszać, wylać do formy ( u mnie keksówka ). Piec ok 45 min w 180". można polać polewą.