Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 51
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 39
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 30
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 51
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 39
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 30
Składniki
W rondelku rozpuść margarynę z miodem. Lekko ostudź, wsyp przyprawę do pierników, kakao, wymieszaj. Zagnieć z resztą składników. Schłodź.
Ciasto rozwałkuj. Wytnij gwiazdeczki. W środku każdej natnij mniejszą gwiazdeczkę i ułóż landrynkę. Piecz ok. 10 min w temp. 180°C. Udekoruj dowolnie.
Przepis przysłała Anna Waliczek z Dzimierza
Porcje: 25; : 70 min; Cena: 0,95 zł; Kalorie: 165 kcalŹródło: Bella Relaks