Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 87
Bardzo pożywne i smaczne danie jednogarnkowe,które urzeknie każdego . Polecan...
Odsłon: 12043
Jeśli jesteś fanem kuchni włoskiej, lubisz eksperymentować ze smakami i nie z...
Odsłon: 1239
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 45
Bardzo zdrowy smaczny i aromatyczny syrop z kwiatów czarnego bzu.
Odsłon: 50
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 1095
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 87
Bardzo pożywne i smaczne danie jednogarnkowe,które urzeknie każdego . Polecan...
Odsłon: 12043
Jeśli jesteś fanem kuchni włoskiej, lubisz eksperymentować ze smakami i nie z...
Odsłon: 1239
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 45
Bardzo zdrowy smaczny i aromatyczny syrop z kwiatów czarnego bzu.
Odsłon: 50
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 1095
Składniki
Składniki na ciasto zagnieść,aż powstaną "granulki".Ciasto włożyć do lodówki i schłodzić.Blachę wyłożyć papierem do pieczenia tak,aby z każdego boku papier ten wystawał ponad blachę 2-3 cm.
Ser rozkręcić z żółtkami,powoli dodawać olej,cukry waniliowe,budynie w proszku oraz mleko.Ubić białka na sztywną pianę,dodać cukier.Na blachę wyłożyć ciasto z lodówki.Następnie do masy serowej powoli dodawać ubitą pianę i wszystko dokładnie i ostrożnie wymieszać aż do uzyskania jednolitej konsystencji.Powstanie bardzo płynna masa i tak ma być.Masę wylać na surowy spód.Piec w temp. 180 stopni przez około 60 minut.Zimny sernik polać białym lukrem lub posypać cukrem pudrem.Ten sernik jest najlepszy na drugi dzień i jest to najpyszniejszy sernik na świecie.