Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 130
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 172
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 130
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 172
Składniki
Żółtka utrzyj z cukrem, dodaj mąkę z proszkiem i startą czekoladę.
Połącz z pianą z białek.
Blaszkę natłuść i wyłóż pergaminem. Nałóż ciasto.
Piecz 13 min (180 st.). Wyłóż na arkusz pergaminu. Zwiń w roladę.
Kremówkę ubij, wsyp cukier puder i usztywniacz
Ciasto rozwiń, posmaruj kremem, posyp płatkami i owocami.
Zwiń roladę, schłodź.