Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ekspresowe w przygotowaniu, smaczne, aromatyczne rożki
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 85
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 103
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 866
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 600
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 85
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 103
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 866
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 600
Składniki
Twaróg rozetrzeć widelcem, dodać żółtko, cukier, cukier waniliowy i sok pomarańczowy, wymieszać. Ciasto francuskie podzielić na 9 kwadratów, na środek każdego wyłożyć farsz twarogowy, złożyć na pół w trójkąt, skleić i brzegi przycisnąć widelcem. Rożki wyłożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i każdy posmarować białkiem. Piec w temp. 190 stopni ok. 15 min, do zrumienienia. Przed podaniem rożki posypać cukrem pudrem. Smacznego :-)