Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w wykonaniu, a radość jedzenia wielka!
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 5053
Przepis dnia
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 194
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 140
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1807
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 5053
Przepis dnia
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 194
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 140
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1807
Składniki
Czemu szpaka? Bo z czereśniami! :) Ugotowałam budyń waniliowy wg przepisu na opakowaniu. Mąż przygotował czereśnie: wydrylował i poprzekrajał na pół. Na kwadraty surowego ciasta francuskiego nakładałam 2 łyżeczki ostydzonego budyniu i 7-8 połówek czereśni. Zakleiłam w trójkąty i piekłam 16 minut w 180 stopniach.