Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik uwielbia każdy, a jeżeli ktoś jeszcze lubi cytryny, to dla niego ten deser jest Must Have Delikatny, rozpływający się w ustach Zapisz przepis na później
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 183
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 607
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 70
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1574
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 183
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 607
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 70
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1574
Składniki
Ciasteczka zmielić, dodać rozpuszczone masło oraz przyprawę do piernika. Przygotowana masa wyłożyć spod tortownicy 24 cm. Wstawić tortownicę do lodówki. na czas przygotowywania masy.
Wszystkie składniki na masę sernikową wymieszać razem. Wylać na przygotowany wcześniej spód.
Piekarnik rozgrzewamy na 180° , na blachę wylewamy ok 2-3cm wrzącej wody, tortownicę ustawiamy na półce nad wodą i pieczemy ok 10minut w 180° , następnie 90minut w 120° , po tym czasie wyłączamy piekarnik i zostawiamy sernik w środku przy uchylonych drzwiczkach do ostygnięcia. Po ostudzeniu sernik polewamy przygotowana polewa z białej czekolady.