Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik błyskawiczny, bez jaj, bez pieczenia, jest bardzo smaczny.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 124
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1708
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 597
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 235
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 107
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 124
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1708
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 597
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 235
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 107
Składniki
Przygotuj formę 25/30 cm W szerokim rondlu rozpuścić margarynę, dodać obydwa cukry, ciągle mieszając dodać ser oraz budyń. Masę chwilę pogotować na małej mocy palnika. Formę wyłożyć papierem. Na spód ułożyć herbatniki, warstwę ciepłego sera, ponownie herbatniki i kolejną warstwę sera. Kończymy na herbatnikach i polewamy roztopioną polewą czekoladową. Polewa czekoladowa; wszystkie składniki na polewę gotować razem ok. 5 minut.