Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 79
Cukinia faszerowana mielonym mięsem wieprzowym plus rozpływający się ser i id...
Odsłon: 41
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 79
Cukinia faszerowana mielonym mięsem wieprzowym plus rozpływający się ser i id...
Odsłon: 41
Składniki
Upiec biszkopt,ostudzic.Na biszkopt ulozyc pokrojone brzoskwinie.Zelatyne namoczyc z 4-5łyzkach mleka.Smietane ubic.Do miski wlozyc ser sok z pomarangzy,cukier wymieszac.Polaczyc z ubita smietana Zelatyne rozpuscic w goracej wodzie,dodac do masy serowej,delikatnie wymieszac.Wylac na biszkopt z brzoskwiniami.Zalac tężejącą galaretką.Odstawic do lodówki