Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tan deser jest wyjątkowo smaczny i błyskawicznie się go robi.
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 54
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 44
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 41
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 54
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 44
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 41
Składniki
Ciastka drobno pokruszyć i wsypać do 6 pucharków.
Uprażone jabłka lekko podgrzać i dodać do nich sypką galaretkę. Wymieszać, aby galaretka rozpuściła się, następnie przełożyć do pucharków na pokruszone ciastka. Przestudzić.
Śmietanę ubić na sztywno, dodać cukier puder i również rozłożyć do pucharków. Wierzch można posypać utartą ciemną czekoladą. Smacznego !!!.