Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny biszkoptowy torcik z kremem bez tłuszczu.
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 185
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 493
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 314
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4413
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 185
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 493
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 314
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4413
Składniki
Składniki na tortownicę 22-24 cm Przygotuj biszkopt; Białka zmiksować z cukrem na sztywno. Dodać po jednym żółtku, na końcu przesiane mąki z proszkiem. Piec 20 minut w 180* Ciasto po wystudzeniu przekroić na pół. Przygotuj masę; Budynie zagotować w taki sposób jak pisze producent, używamy mniej mleka. Ugotowany budyń mieszamy z rozpuszczoną galaretką.