Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i lekkie, można wykorzystać inne owoce np borówki, jagody
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 121
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1779
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 66
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4908
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 121
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1779
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 66
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4908
Składniki
1. żelatynę namoczyć w niewielkiej ilości zimnej wody, 2. 1/3 truskawek zmiksować i wmieszać z cukrem, cukrem waniliowym i jogurtem, 3. żelatynę rozpuścić lekko podgrzewając, śmietanę ubić, połączyć ubitą śmietanę, żelatynę i masę jogurtowo-truskawkową, 4. galaretkę rozpuścić w 1 szklance gorącej wody, wystudzić, 5. pozostałe truskawki pokroić na połówki, ułożyc na biszkopcie, zalać masą truskawkową, po zastygnięciu zalać tężejącą galaretką, smacznego