Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 73
Bardzo pożywne i smaczne danie jednogarnkowe,które urzeknie każdego . Polecan...
Odsłon: 12034
Jeśli jesteś fanem kuchni włoskiej, lubisz eksperymentować ze smakami i nie z...
Odsłon: 1206
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 40
Bardzo zdrowy smaczny i aromatyczny syrop z kwiatów czarnego bzu.
Odsłon: 44
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 1058
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 73
Bardzo pożywne i smaczne danie jednogarnkowe,które urzeknie każdego . Polecan...
Odsłon: 12034
Jeśli jesteś fanem kuchni włoskiej, lubisz eksperymentować ze smakami i nie z...
Odsłon: 1206
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 40
Bardzo zdrowy smaczny i aromatyczny syrop z kwiatów czarnego bzu.
Odsłon: 44
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 1058
Składniki
bialka ubic na sztywno powoli dospypywac cukier,nastepnie po jednym zoltku oraz przesiane maki,delikatnie wymieszac. upiec na zloto ok 30-40 min 170st. po zupelnym wystudzeniu kroimy biszkopt na 3 czesci,
krem zrobic wedlug przepisu na opakowaniu. przekladac nim blaty biszkoptowe posmarowane porzeczkami. wierzch i boki tortu rowniez posmarowac kremem i olozyc masa cukrowa. zelatyne namoczyz w zimnej wodzie nastepnie nad para wodna ja rozpuscic( nie dopuscic do zagotowania) dodac glukoze oraz maslo rozpuscic i zdjac z ognia,do ostudzonej papki dodajemy ok 80 deko cukru pudru i wyrabiamy,dodajemy barwniki;) SMACZNEGO!