Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 108
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1750
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 61
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4779
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 108
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1750
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 61
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4779
Składniki
Upiec biszkopt.
Masa jabłkowa : Jabłka obieramy i kroimy w plastry,wkładamy do rondelka, wlewamy 1 szkl soku jabłkowego +sok z cytryny, wsypujemy cukier, zagotowujemy.Dodajemy 1/2 szkl.soku z rozrobionym budyniem.Gotujemy chwile.Studzimy
Biszkopt przekroić na połowę i dać masę jabłkową i przykryć drugą połową biszkoptu.
Masa twarogowa: Twaróg mielimy i ucieramy z cukrem i wódką. Śmietanę ubijamy ze śnieżką i dodajemy do sera,ucieramy. Masę serową wykładamy na biszkopt i posypujemy tartą czekoladą.