Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W tamtym roku na blogu pojawił się bigosik z mięsem mielonym, dzisiaj zachęcam Was do spróbowania wersji z kiełbaską. W połączeniu z młodymi ziemniaczkami smakuje wyśmienicie, polecam!!!
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 106
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1749
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 58
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4749
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 106
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1749
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 58
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4749
Składniki
Wykonanie: Cebulę pokroić w kostkę, smażyć na oleju na złoty kolor, wrzucić pokrojoną na mniejsze kawałki kiełbaskę, podsmażyć.
Następnie dodać posiekaną dość drobno młodą kapustkę, koperek i szczypiorek, przemieszać, podlać troszkę wodą, dusić ok. 30 minut (do miękkości). Na koniec doprawić solą i pieprzem. Pycha!!!