Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duży aromat i smak na talerzu.
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 121
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 34
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 28
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 48
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4506
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 121
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 34
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 28
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 48
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4506
Składniki
Wykonanie: Filety opłukać, przekroić wzdłuż, posypać solą i pieprzem, rozbić i odłożyć w chłodne miejsce na 15 minut. Bułkę tartą wymieszać z przyprawą do gyrosa. Jajka rozbić w miseczce, połączyć z mlekiem i dobrze roztrzepać aż pokaże się piana. Gotowe kotlety maczać w jajku, obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor, po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym.