Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Cukinie z mięsem, pomidorami i oliwkami"
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 828
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 110
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 61
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 62
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 828
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 110
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 61
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 62
Składniki
Odkrój górę cukinii, łyżką wyjmij środek. Kaszę zalej połową szklanki wody, wymieszaj, odstaw na 5 minut. Cebulę pokrój w kostkę, podsmaż na oleju. Z pomidorów zdejmij skórę.
Mięso podsmaż na oleju, dodaj cebulę, kuskus, koncentrat pomidorowy, duś 10 minut. Dodaj pokrojone oliwki, paprykę, duś jeszcze 5 minut.
Faszeruj cukinie mięsem, posyp serem, piecz 20 minut w temp. 180°C. Udekoruj natką.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień