Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Dorada z kaszą"
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 854
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 102
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 176
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2655
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 2256
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 854
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 102
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 176
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2655
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 2256
Składniki
Rybę skrop sokiem z cytryny, posyp solą, pieprzem. Schłodź.
Cebulę zeszklij na maśle, dodaj czosnek, kaszę, zalej piwem. Ugotuj, przypraw solą, pieprzem.
Z masła i mąki przygotuj zasmażkę. Rozprowadź śmietaną. Przypraw solą, pieprzem, cukrem, papryką, rozmarynem.
Farszem nadziej rybę, posmaruj ją oliwą. Włóż do żaroodpornego naczynia. Polej sosem. Zapiekaj ok. 35 min w temp. 180°C.
Porcje: 2; : 60 min; Cena 5,15 zł; Kalorie: 435 kcal
Przepis przysłała Sylwia Ładyga z BrzegówŹródło: Bella Relaks