Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Papryczki w delikatnym sosie własnym, doskonałe jako dodatek do ryżu, kurczaka itd..........
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 173
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 228
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 173
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 228
Składniki
Papryki oczyścić i umyć a następnie pokroić w paski (ale nie zbyt cienkie bo papryka sie rozgotuje i będzie ciapka a nie papryka)
Cebule pokroić w kostkę,czosnek drobno posiekać
olej rozgrzać w rondlu a następnie wrzucić paprykę i cebulę wcześniej wymieszane i doprawione kucharkiem i pieprzem
po ok 20 min dodać czosnek i dusić jeszcze ok 5 minut Podawać z ryżem.Smacznego