Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka na specjalną okazję.
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 128
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 204
Najlepszym pomysłem na szybkie podudzia kurczaka jest przygotowanie ich w pie...
Odsłon: 45
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 128
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 204
Najlepszym pomysłem na szybkie podudzia kurczaka jest przygotowanie ich w pie...
Odsłon: 45
Składniki
Wykonanie: Karkówkę opłukać, osuszyć, pokroić w grube plastry, natrzeć dokładnie przyprawą i odłożyć do lodówki na kilka godzin. Następnie włożyć do naczynia żaroodpornego, zalać sosem powstałym z wymieszania dżemu i ketchupu. Wstawić od piekarnika nagrzanego do 190 stopni i piec przez godzinę.