Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast kotletów, na obiad przygotuj soczyste filety z kurczaka z piekarnika. Przepis jest bardzo prosty, sam proces przygotowania zajmie Wam dosłownie chwilę, a co najważniejsze, wszystko przygotujecie w jednym naczyniu.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 162
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 561
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1519
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 162
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 561
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1519
Składniki
Filety z kurczaka opłucz, osusz i oczyść z błonek. Przełóż do naczynia żaroodpornego.
Cebulę pokrój w piórka lub w kostkę. Pieczarki umyj i pokrój na plasterki. Pokrojone składniki przełóż do naczynia żaroodpornego.
Do miseczki wbij jajka, wlej śmietankę. Dodaj zioła i przyprawy. Składniki wymieszaj, Gotowym sosem zalej kurczaka z pieczarkami i cebulą.
Filety z kurczaka wstaw do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni. Piecz przez około 20 minut. Serwuj na ciepło z ulubionymi dodatkami.